2009-11-30 12:55:39• hírek • Tóth Klarissz

Nemi ingert serkentő kivonat

Szakmeghatározások szerint az inger nem más, mint „a szervezetet érő belső vagy külső hatás" , aminek következtében a szervezetben ingerület alakul ki.

Ebből adódóan életük egyik legmeghatározóbb ingerülete, a nemi- vagyis a szexuális inger. Számtalan kísérlet igazolta, hogy nemi inger hatására jelentősen megváltozik a férfiak gondolkodása. De mi a helyzet akkor, ha a férfiasságot csődöt mondás fenyegeti? Ebben az esetben nemcsak a mentális képességek változnak meg, hanem a psziché is jelentősen sérül. A megszámlálhatatlan gyógyszernek-, csodaszernek minősített bogyók helyett sokan inkább a természetes afrodiziákumok erejében bíznak. Ezek közül az egyik legnépszerűbb gyógyszerként is nyilvántartott afrodiziákum, az afrikai yohimbine fa kérgéből előállított kivonat. Ezt a csodaszert már az ókorban is nemi vágyat fokozó szerként használták. A szkeptikusok természetesen azon a véleményen vannak, hogy mindössze placebo hatásról van szó.

Az évek során azonban bebizonyosodott, hogy a yohimbine nem csak a potenciára van jótékony hatással, hanem a vérkeringésre és a szívre is pozitívan hat. Ebből kifolyólag gyógyszerként is forgalomba került, többek között ennek is köszönhető, hogy a sportolók körében energianövelőként is népszerű. Az impotenciával, erekciós problémával küszködő férfiak mintegy 79 százaléka erekciójának javulását tapasztalta.

Ez annak tudható be, hogy a yohimbine kivonat serkenti a férfiak medence tájéki vérellátását, ugyanakkor a gerincvelő alsó szakaszát is stimulálja és az erek tágulását is kiváltja. Természetesen nem szabad megfeledkezünk a mellékhatásokról sem, hiszen a megengedettnél nagyobb mennyiség fogyasztása és túladagolás esetén túlpörgés, alvásprobléma, vérnyomás emelkedés és idegrendszeri zavar is jelentkezhet. Végeredményben bebizonyosodott, hogy a yohimbine kivonat az erekció egyik legjobb természetes mozgatórugója.


A yohimbine kivonat serkenti a férfiak medence tájéki vérellátását
A yohimbine kivonat serkenti a férfiak medence tájéki vérellátását


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: